Rampa, koja je postavljena nakon više naših prijava, jer je prethodna polomljena, a nadležni je nisu popravljali godinama. Iako mi to nismo tražili, pored rampe je postavljena i kućica sa čuvarima, koji nisu imali nikakva ovlašćenja oko toga koga smeju da zaustave, a nisu držali ni rampu zaključanu, ili barem ne znamo da su imali ikakva ovlašćenja da to i rade. Iako plaćamo čuvare za koje ne znamo ni koja im je svrha, rampa je opet uništena...

23.07.2016.

Beograd — Na Savskom nasipu u bloku 45 oko 20 biciklista fotografisalo je tablice motornih vozila koji su prelazili preko nasipa, uprkos zabrani saobraćaja u oba smera.

IZVOR: BETA

Foto: Ulice za bicikliste

Biciklisti će fotografije tablica poslati saobraćajnoj policiji da bi napisala prekršajne prijave vozačima, saopštilo je Udruženje građana Ulice za bicikliste.

Prema fotografijama, za dva sata nasipom je prešlo više od 100 motornih vozila, od kojih su se mnoga kretala velikom brzinom, navodi se u saopštenju.

Saobraćajni policajci su obezbeđivali skup i bili veoma korektni ali nisu vozačima pisali prijave, već su ih upućivali da se vrate što su oni koristili da zaobiđu patrole i nastave vožnju nasipom, navodi se u saopštenju.

http://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2016&mm=07&dd=23&nav_category=12&nav_id=1158439

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *