Širi ovaj prilog jer slobodne medije nemamo

17/01/2017

BEOGRAD, 17. januar 2017, (Njuz) – Predsednik Srbije Tomislav Nikolić, zajedno sa sinovima Radomirom i Branislavom, počeo je jutros pripreme za rat i odbranu Kosova kopanjem rovova oko svojih vikendica na obali Save iza novobeogradskog Bloga 45.

I pored hladnog vremena i niske temperature, predsednik Nikolić je, kako kaže, ovim gestom hteo da pokaže da je Srbija spremna i da neće ustuknuti ni pred čijim pretnjama i pritiscima dok je on na njenom čelu.

– Rekao sam da ću biti prvi koji će braniti Srbiju i srpstvo, da će moji sinovi biti među prvima, i to danas pokazujemo – istakao je predsednik Nikolić u razgovoru sa novinarima, sve vreme ne prestajući da krampom udara po smrznutoj zemlji.

Prema njegovim rečima, plan je da do sutra ujutru rovovi budu iskopani oko obe vikendice, nakon čega će uslediti druga faza priprema.

– Neće biti odmora dok rovovi ne budu iskopani, a posle toga sledi postavljanje džakova sa peskom, pravljenje osmatračnica i bunkerskih utvrđenja – rekao je Nikolić.

Na pitanje novinara zašto je pripreme za rat počeo kopanjem rovova oko vikendica na Savi, a ne oko kuće u rodnoj Bajčetini, Nikolić je rekao da su bezbednosne procene pokazale da to ne bi bio dobar potez, jer je Bajčetina mnogo bliža Kosovu od Savskog nasipa.

Bane Grković

http://www.njuz.net/tomislav-nikolic-sa-sinovima-poceo-pripreme-za-rat-kopanjem-rovova-oko-svojih-vikendica/

+ posts

Širi ovaj prilog jer slobodne medije nemamo

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *